Navigatie

Annuleren

Annuleren van een bestelling is uitsluitend mogelijk wanneer een bestelling nog niet in behandeling is genomen voor (gepersonaliseerde artikelen), of nog niet is verzonden voor (niet gepersonaliseerde producten).  wij handelen uiteraard naar de wettelijke voorwaarden. Wij zullen het betaalde bedrag zsm, maar in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen, aan u terugstorten.

Ruilen/retouren

Vanwege het persoonlijke karakter van geborduurde/bedrukte (gepersonaliseerde) producten kunnen alleen ongepersonaliseerde artikelen bij ons worden geruild. U kunt het betreffende product in de originele enveloppe of doos terugsturen naar: 

pip en puck 
Rinaldolaan 36
2151 DD  Nieuw-vennep

Vermeld op een bijgaand briefje het ordernummer en welk artikel u retour wilt ontvangen. Indien de retourzending niet door de brievenbus past, geef dan uw pakket af bij een postkantoor. Wij zullen na ontvangst van de retourzending, het nieuwe artikel zo snel mogelijk naar u toesturen. De portokosten voor het opnieuw verzenden nemen wij voor onze rekening. 

Retourneren

Is een niet gepersonaliseerd artikel niet naar wens, dan kunt u deze uiteraard binnen 14 dagen naar ons retourneren. U kunt het artikel, voor zover mogelijk in de originele verpakking, voldoende gefrankeerd terugsturen naar onze postbus welke hierboven staat vermeld. Doet u er een briefje bij met uw gegevens en ordernummer zodat we het geld (aankoopbedrag + verzendkosten van de heen zending) zsm naar u terug kunnen storten. Voor terugstortingen geldt een maximale termijn van 30 dagen. 

© 2015 - 2019 pipenpuck | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel