Navigatie

Welkom bij Pip en Puck  Lifestyle 4 Kids! Leuk dat je ons gevonden hebt!

 

Pip en Puck is in 2013 ontstaan vanuit een passie. Een passie voor interieur en design. De babykamer is een steeds belangrijker onderdeel van het interieur geworden. De keuze was dus snel gemaakt in 2013 toen ik (william seehausen) om een  webshop te beginnen. 

 

Pip en Puck staat voor lief, stoer, kwaliteit, eerlijke handel en bijzondere en trendy merken. Voor Pip en Puck is het heel belangrijk dat de artikelen die wij verkopen zeker niet door kinderhandjes zijn gemaakt. De artikelen zijn veelal Fair Trade of ze zijn in Europa geproduceerd. Ook staat bij Pip en Puck een persoonlijke benadering, kennis van zaken, uitstekende service en kwaliteit nog steeds bovenaan! 

 

Wil je iets bijzonders maken van de babykamer dan ben je dus bij Pip en Puck Lifestyle 4 Kids aan het juiste adres want Pip en Puck is echt dé hipste en leukste babywinkel / kinderwinkel van online! van Nederland Wist je trouwens dat Pip en Puck Lifestyle 4 Kids in 2015 wederom gekozen is tot 1 van de 5 leukste babywinkels van Nederland! Daar zijn wij heel erg trots op!

 

Pip en Puck heeft een aantal prachtige Nederlandse basismerken zoals tasty me, hiks, Duukies, Dooky en designed4kid in het assortiment. Daarnaast heeft Pip en Puck veel hippe trendy artikelen van deze tijd.

Pip en Puck is altijd op zoek naar nieuwe mooie, bijzondere merken uit binnen- en buitenland! Wij bezoeken de leukste beurzen en struinen heel internet af! Nieuwe merken worden streng geselecteert op kwaliteit en uitstraling, want ze moeten zeker 'Pip en Puck proof zijn' 

wij hopen dat je veel shop plezier zult hebben op onze site en staan altijd voor je klaar als je vragen hebt.

 

groetjes Pip en puck 

 

© 2015 - 2019 pipenpuck | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel